Σχολές Γονέων στο Δήμο Πλατανιά

Σχολές Γονέων στο Δήμο Πλατανιά

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, συνεχίζει το πρόγραμμα συμβουλευτικής ενημέρωσης για γονείς παιδιών ηλικίας από 6 έως 18 ετών, υπό τον γενικό τίτλο: «Σχολές Γονέων».

Το εν λόγω πρόγραμμα – το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Αποκορώνου, Πλατανιά και Κισσάμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης – θα περιλαμβάνει συμβουλευτικές ημερίδες και σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα, κάθε μήνα και στους τρεις Δήμους, σε θεματικές σχετικές με την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία.

Η δεύτερη εκδήλωση της «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00, στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι), και θα έχει ως θέμα: Η κατανόηση και αντιμετώπιση του φαινομένου της επιθετικής συμπεριφοράς μαθητών. Εισηγήτρια θα είναι η Κοινωνική Λειτουργός, κα. Επιτροπάκη Μαρία. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341040 και 2821341033.