Ανοιχτή Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης για τους Υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, σε μια συντονισμένη προσπάθεια ενδυνάμωσης των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, συνεχίζουν για δεύτερο χρόνο τη συνεργασία και ανακοινώνουν τη λειτουργία εκ νέου της ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης. Με αυτή τη δράση, υλοποιούν, ένα οραματικό σχέδιο για την υποστήριξη των μαθητών που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, ενεργοποιώντας ομάδα Ειδικών Επιστημόνων Ψυχικής Υγείας,  οι οποίοι  θα είναι μαζί τους για να τους ακούσουν και να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και διαχείριση του άγχους τους. 

Η γραμμή υποστήριξης θα λειτουργήσει από σήμερα, 1 Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 τις ώρες 08.00 – 22.00.

Οι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της ανοιχτής γραμμής 2813 404469 και 2813 404470, όπου ειδικοί Ψυχικής Υγείας θα βοηθούν τους μαθητές στη διαχείριση του άγχους που βιώνουν κατά την ιδιαίτερη αυτή ψυχοπιεστική περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.