Ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα άσκησης κοινωνικών πολιτικών μεταξύ των Κέντρων Κοινότητας των Δήμων Πλατανιά και Μυλοποτάμου

Ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα άσκησης κοινωνικών πολιτικών  μεταξύ των Κέντρων Κοινότητας των Δήμων Πλατανιά και Μυλοποτάμου

Συνάντηση ενημέρωσης και δικτύωσης με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μυλοποτάμου, είχε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά – στα γραφεία της δομής, στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού – παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητηθήκαν θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των Κέντρων Κοινότητας καθώς και θέματα «καλών πρακτικών» σε θέματα άσκησης πολιτικών κοινωνικής προστασίας που υλοποιούνται σε τοπικό επίπεδο. Τέλος, προτάθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο δομών, ώστε η αποκτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία να αξιοποιείται από τα στελέχη των δύο δομών, με γνώμονα και στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων και τον αρτιότερο σχεδιασμό δράσεων συμβουλευτικής υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης.

Με αφορμή την ανωτέρω συνάντηση δικτύωσης οι Δήμαρχοι Πλατανιά και Μυλοποτάμου κ.κ. Ι. Μαλανδράκης και Δ. Κόκκινος, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνέργεια που αναπτύσσουν τα δύο κέντρα κοινότητας σημειώνοντας πως αυτή μπορεί να λάβει και θεσμική υπόσταση μέσα από την υπογραφή ενός κοινού πρωτοκόλλου συνεργασίας των δύο δομών.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά – το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον δραστήρια κέντρα κοινότητας σε επίπεδο χώρας – λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 07.30 – 15.30. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 28213-41033 & 28213-41040 και το e-mail: kentrokoinotitas@platanias.gr .